Contact

Hallo, wilt u contact met mij opnemen? Dat kan natuurlijk gewoon!
Kijk ook even tussen "veel gestelde vragen" hieronder. Misschien ziet u uw antwoord al.

Veel gestelde vragen

Welke camera gebruikt u?

Voor alle foto's die gemaakt zijn tot en met 3 mei 2023 heb ik de Nikon D5200 gebruikt. Dit was ook mijn eerste spiegelreflex camera. Helaas is deze inmiddels overleden en heb ik nu de Nikon D850.

Welke lens gebruikt u?

Voor een groot deel van alle foto's heb ik de Tamron 70-300mm lens gebruikt. Dit is was mijn eerste lens, maar kreeg naar vele trouwe jaren mankementjes.

Sinds 6 oktober 2023 gebruik ik een Nikon 200-500mm lens.

Kan ik een foto kopen?

Nee. Alle foto's zijn gemaakt in dierentuinen. Wat valt onder privé terrein. Zonder schriftelijke toestemming van het park mogen foto's die gemaakt worden in het park niet voor commerciele doeleinden gebruikt worden.

Mag ik een foto gebruiken voor bijv. een schoolopdracht?

Jazeker mag dit, zolang het maar voor privé gebruik is. Graag wel eerst even contact met mij opnemen. Ik zou namelijk graag zelf het eindresultaat willen zien.

Als je mijn foto(s) wilt gebruiken voor een grafisch (school) project neem dan zeker eerst even contact op voordat je begint, want dan kan ik je een hogere resolutie & kwaliteit foto aanbieden.

Waarom zoveel foto's per bezoek?

De reden dat ik zoveel foto's maak per bezoek is, omdat het voor mij ook goede herrineringen zijn.

Veel foto's lijken op elkaar of zijn soort gelijk, omdat ik mijn foto's bijna niet edit. Hier en daar klein beetje licht bewerking, maar over het algemeen crop ik mijn foto's niet.

In de toekomst wil ik per dier een pagina maken van de beste/mooiste foto's en leukste momenten. Een soort dierenblog. Hiervoor ga ik kritischer naar foto's kijken en hier en daar foto's aanpassen.

Ik wil hiervoor dus zoveel mogelijk foto's overhouden. Dan kan ik altijd de beste selecteren en weet ik altijd nog precies wat er toen gebeurde.